Креирање и печатење на документи само со неколку кликови

ПОВЕЌЕ

Конвертирање фактури и профактури во PDF и испраќање по е-маил

ПОВЕЌЕ

Преглед на роба и на залиха во Магацин, сето тоа во реално време

ПОВЕЌЕ

Можете да работите од било каде, се што ви треба е само интернет конекција

ПОВЕЌЕ

МЕНАЏИРАЈ СЕ ОД ЕДНО МЕСТО

Испраќањето на електронски фактури ги поедноставува работите и ги намалува трошоците, во споредба со традиционалниот начин. Електронските фактури се изготвуваат, управуваат и архивираат онлајн со што се отстрануваат проблемите поврзани со задоцнување и губење на документи. Дупликати и копии веќе не се потребни, Вашите Фактури се достапни во секое време од било кој уред: Компјутер, Таблет или Мобилен телефон.

ПОБАРАЈ ПОНУДА
null
Креирање Фактури и
Профактури
null
Компатибилен
со сите уреди

ОДЛИЧНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

КАКО РАБОТИ СОФТВЕРОТ

Погледнете го видеото

ПАКЕТ ЦЕНИ

БЕСПЛАТНО ТЕСТИРАЊЕ

Пополнете ја формата, и за кратко време на Вашата е-маил адреса ќе добиете Корисничко име и Лозинка, со која ќе може да ја тестирате нашата платформа со сите влкучени опции во рок од 15 дена Бесплатно.

ЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

За што точно е наменет Optimum Data Point?

Наменет е да го олесниме раководењето на Вашата фирма преку иновативна технологија. Нашиот систем овозможува едноставно, брзо и сигурно креирање и испраќање  на понуди,профактури и фактури до Вашите клиенти, како и следење на плаќања и производи на залиха, заедно со доставување на детални извештаи за состојбата и напредокот на Вашиот бизнис во реално време.

Дали Optimum Data Point побарува инсталирање?

Optimum Data Point работи online. Со тоа не побарува инсталирање и не одзема од вашето драгоцено време.

Дали Optimum Data Point го ограничува бројот на корисници?

Optimum Data Point не ве ограничува со корисници и не бара дополнителни плаќања за повеќе корисници. Нуди опција еден од корисниците да биде како главен корисник или Admin кој ќе има привилегии да прави профили за другите корисници кои ќе бидат ограничени со функционалности, доколку сака главниот корисник така.

Како најлесно да се запознаеме со функционалностите на Optimum Data Point?

За полесно да ги запознаете функционалностите на Optimum Data Point може да го искористите Бесплатниот тест период од 15 дена или едноставно да не исконтактирате и да закажете состанок. Каде што ние лично ќе Ве информираме и ќе Ви одржиме презентација за тоа како функционира.

Дали податоците се заштитени?

Вашите податоци кои ги внесувате во текот на работењето се заштитени. Тоа е направено преку тоа што самиот прави зачувување или Backup еднаш дневно и сите ваши податоци се заштитени од измени, бришење и отуѓување. Оваа услуга за заштита на вашите податоци не подлежи на дополнителни доплати.

Како да се претплатам за користење?

Претплата за користење на Optimum Data Point може да извршите преку нашиот веб сајт и да напоменеме дека плаќањето е олеснето преку формата на online плаќање или преку испраќање на профактура од наша страна.