БЕНЕФИТОТ ОД ФАКТУРИ, ПРОФАКТУРИ И ПОНУДИ

БЕНЕФИТОТ ОД ФАКТУРИ, ПРОФАКТУРИ И ПОНУДИ

Оптимум Дата Поинт е направен по иновативна технологија и е наменет за да ви го олесни управувањето и работењето на вашиот бизнис. Тоа секако може да го спроведете преку редовно користење на неговите функции. Но не само функции самиот систем ви нуди и голем број на бенефити кои се бесплатни а ќе ви помогнат во вашето работење но и претставување на компанијата.
Една од БЕНЕФИТИТЕ на овој систем е функцијата за изработката на фактури, профактури и понуди. Која функција е најпотребна за водење на еден бизнис и претставува редовна обврска во функционирањето на истата.
Затоа со користењето на оваа функција која е дел од системот имате можност за изработка на неограничен број но не само тоа, зачувувањето на истите е едноставно и лесно.
Кога сме кај зачувувањето на вашите фактури мора да напоменеме дека во овој дел влегува и испраќањето. Кое е олеснето и не побарува предходно зачувување на истата туку директно испраќање до вашите клиенти.
Со испраќањето на Вашите фактури, профактури и понуди се остварувате комуникација со вашите клиенти. При овој начин на кумуникација е најважно да ја искажете вашата професионалност и изглед на компанијата, а тоа можете да го направите преку внесување на Вашето лого и име.
Системот ви го овозможува внесувањето на Вашето име и лого на компанијата без дополнителни плаќања.

Related posts

СЛЕДЕЊЕ НА ЗАЛИХИ ВО МАГАЦИН

Оптимум Дата Поинт системот во реално време ви нуди опција за следење на работата на вашата компанија. Тоа е овозможено од причина што системот работи онлајн но тоа е само дел од тоа што води до моментот следење на работата на вашата компанија. Една од главните функционалности што ја...

Read More

НАЈДОБРА ЦЕНА НА ПАЗАРОТ

Оптимум Дата Поинт покрај сите бенефити кои ги нуди на своите корисници, еден од најголемите со кој што можеме да се пофалиме е исто така и цената. Пред да ви ја претставиме би сакале да ве информираме во тој дел, дека цената не е фиксна туку е еден вид...

Read More

БЕСПЛАТЕН ТЕСТ ПЕРИОД ОД 15 ДЕНА

Оптимум Дата Поинт е модерно дизајниран и при неговата изработка голем дел од времето е концентриран да се направи системот едноставен за користење.Неговите функции се претставени во мени, преведени и се лесно достапни за користење.Но покрај изгледот самиот систем содржи и голем број бенефити за корисникот.Еден од големите бенефити...

Read More