ЗАПОЗНАЈТЕ СЕ СО ОПТИМУМ ДАТА ПОИНТ

ЗАПОЗНАЈТЕ СЕ СО ОПТИМУМ ДАТА ПОИНТ

Оптимум Дата Поинт е направен по иновативна технологија и е наменет за да ви го олесни управувањето и работењето на вашиот бизнис.Нашиот систем овозможува едноставно, брзо и сигурно креирање и испраќање на понуди,профактури и фактури до Вашите клиенти, како и следење на плаќања и производи на залиха, заедно со доставување на детални извештаи за состојбата и напредокот на Вашиот бизнис во реално време. Функционира online, не бара инсталација  и  достапен е на сите уреди со пристап до интернет, кое Ви дава можност да ја следите состојбата на компанијата во реално време, од земјата како и од странство.

Optimum Data Point и неговите функции:

  • Преглед на сите субјекти со кои соработувате (купувачи и добавувачи);
  • Брза изработка на понуди, профактури и фактури; извештај за состојба на магацин (примена роба, залихи и продажба);
  • Преглед на фактури, доспевање тековна наплата и исплата;
  • Поврзаност на сметки во банка со системот;
  • Извештаи за продажба, приходи и трошоци, како и додавање на корисници кои можат да работат на истиот софтвер.

Додатно, софтверот дневно ги зачувува сите Ваши внесени податоци, што ја елиминира можноста за нивно бришење, измени или отуѓување.

За да дознаете повеќе одете на следниов линк:

www.optimumdatapoint.com

Related posts

СЛЕДЕЊЕ НА ЗАЛИХИ ВО МАГАЦИН

Оптимум Дата Поинт системот во реално време ви нуди опција за следење на работата на вашата компанија. Тоа е овозможено од причина што системот работи онлајн но тоа е само дел од тоа што води до моментот следење на работата на вашата компанија. Една од главните функционалности што ја...

Read More

КАКО И КАДЕ МОЖЕ ДА ГО КОРИСТИТЕ ОПТИМУМ ДАТА ПОИНТ

Оптимум Дата Поинт работи онлајн, со што ви овозможува пристап каде и да сте доволно е само да имате пристап до интернет. Во делот “каде и да сте” можеби ќе се запрашате дали е наменето за земјата. Неговиот начин на работа во старт ви ги отвора сите врати. Со...

Read More