За Нас

Optimum Data Point

Го создадовме Optimum Data Point софтверот за да го олесниме раководењето на Вашата фирма преку иновативна технологија. Нашиот систем овозможува едноставно, брзо и сигурно креирање и испраќање на фактури, понуди и профактури до Вашите клиенти, како и следење на плаќања и производи на залиха, заедно со доставување на детални извештаи за состојбата и напредокот на Вашиот бизнис во реално време.

Архива

Целосен преглед и сигурна Архива на Вашите документи.

Извештај

Целосен преглед со детални извештаи за приходи и трошоци.

Професионална изработка на фактури

Брзо лесно и едноставно. Професионална изработка на Фактури со само неколку кликови. Печатење, конвертирање во PDF, испраќање на е-маил!

Менаџирај се од Едно Место

Водејќи се по современиот бизнис модел на дигитализација и достапност, Optimum Data Point Ве поврзува со Вашите бизнис информации преку интернет во секое време, од било кој смарт уред, како што е лаптоп, таблет или smartphone.

Не само што Optimum Data Point Ви го носи бизнисот под Вашите прсти, туку и дигитализираната документација го намалува отпадот и трошењето на хартија – што го прави добар за еколошката средина!

Намена и карактеристики на софтверот

Софтверот Optimum Data Point е наменет за работење и евидентирање на материјалниот и книговодствениот дел на една компанија