НАЈДОБРА ЦЕНА НА ПАЗАРОТ

НАЈДОБРА ЦЕНА НА ПАЗАРОТ

Оптимум Дата Поинт покрај сите бенефити кои ги нуди на своите корисници, еден од најголемите со кој што можеме да се пофалиме е исто така и цената. Пред да ви ја претставиме би сакале да ве информираме во тој дел, дека цената не е фиксна туку е еден вид претплата. Но во фиксна цена влегуваат и не се врши дополнителна доплата:
– Сите функции за изработка на фактури/профактури
– Преглед и извештаи на финансии и магацини
– Број на изработени фактури/профактури
– Број на корисници и уреди
– Вметнување на сопствено име и лого
– Одржување и консултации
– Зачувување и заштита на податоците

Накратко ви објаснивме што се содржи нашата цена која секако е со вклучен ДДВ и изгледа вака:
– Месечна претплата од 799 денари.
– Квартална претплата од 1899 денари.
– Годишна претплата од 6999 денари.

Но цената најдобра не ја прави само износот, во овој случај се погриживме уште подобра да ја направиме и преку начинот на плаќање кој е поедноставен преку онлајн плаќање и профактура.
Доколку ви се допадна цената и начинот на плаќање, можете слободно да се претплатите преку нашиот сајт и тоа преку следниов линк:

Related posts

БЕНЕФИТОТ ОД ФАКТУРИ, ПРОФАКТУРИ И ПОНУДИ

Оптимум Дата Поинт е направен по иновативна технологија и е наменет за да ви го олесни управувањето и работењето на вашиот бизнис. Тоа секако може да го спроведете преку редовно користење на неговите функции. Но не само функции самиот систем ви нуди и голем број на бенефити кои се...

Read More

БЕСПЛАТЕН ТЕСТ ПЕРИОД ОД 15 ДЕНА

Оптимум Дата Поинт е модерно дизајниран и при неговата изработка голем дел од времето е концентриран да се направи системот едноставен за користење.Неговите функции се претставени во мени, преведени и се лесно достапни за користење.Но покрај изгледот самиот систем содржи и голем број бенефити за корисникот.Еден од големите бенефити...

Read More