СЛЕДЕЊЕ НА ЗАЛИХИ ВО МАГАЦИН

СЛЕДЕЊЕ НА ЗАЛИХИ ВО МАГАЦИН

Оптимум Дата Поинт системот во реално време ви нуди опција за следење на работата на вашата компанија. Тоа е овозможено од причина што системот работи онлајн но тоа е само дел од тоа што води до моментот следење на работата на вашата компанија.
Една од главните функционалности што ја нуди Оптимум Дата Поинт е следењето на залихи во магацин.
Но не само следењето исто така оваа опција ви овозможува да внесувате податоци за Вашите продукти во системот со неограничен број.
Деталното внесување на податоците ви дава полесен преглед на продуктите но не само преку име, шифра, баркод, туку системот ви нуди и визуелен преглед на продуктите а тоа е овозможено преку внесувањето на слика од самиот продукт.
Со работењето онлајн и олеснетиот преглед на залихите во магацините ви дава следење на работата во реално време. Но не само следење на работата може добро да ви послужи и на деловните состаноци каде што ќе можете брзо и точно да ги споделите потребните информации со клиентите.
Доколку сакате подетално да се запознаете со оваа функција може да го направите тоа преку нашиот бесплатен тест период.

Related posts

БЕНЕФИТОТ ОД ФАКТУРИ, ПРОФАКТУРИ И ПОНУДИ

Оптимум Дата Поинт е направен по иновативна технологија и е наменет за да ви го олесни управувањето и работењето на вашиот бизнис. Тоа секако може да го спроведете преку редовно користење на неговите функции. Но не само функции самиот систем ви нуди и голем број на бенефити кои се...

Read More

КАКО И КАДЕ МОЖЕ ДА ГО КОРИСТИТЕ ОПТИМУМ ДАТА ПОИНТ

Оптимум Дата Поинт работи онлајн, со што ви овозможува пристап каде и да сте доволно е само да имате пристап до интернет. Во делот “каде и да сте” можеби ќе се запрашате дали е наменето за земјата. Неговиот начин на работа во старт ви ги отвора сите врати. Со...

Read More

ЗАПОЗНАЈТЕ СЕ СО ОПТИМУМ ДАТА ПОИНТ

Оптимум Дата Поинт е направен по иновативна технологија и е наменет за да ви го олесни управувањето и работењето на вашиот бизнис.Нашиот систем овозможува едноставно, брзо и сигурно креирање и испраќање на понуди,профактури и фактури до Вашите клиенти, како и следење на плаќања и производи на залиха, заедно со...

Read More