Archive for Author: optimumadmin

СЛЕДЕЊЕ НА ЗАЛИХИ ВО МАГАЦИН

Оптимум Дата Поинт системот во реално време ви нуди опција за следење на работата на вашата компанија. Тоа е овозможено од причина што системот работи онлајн но тоа е само дел од тоа што води до моментот следење на работата на вашата компанија. Една од главните функционалности што ја...

Read More

БЕНЕФИТОТ ОД ФАКТУРИ, ПРОФАКТУРИ И ПОНУДИ

Оптимум Дата Поинт е направен по иновативна технологија и е наменет за да ви го олесни управувањето и работењето на вашиот бизнис. Тоа секако може да го спроведете преку редовно користење на неговите функции. Но не само функции самиот систем ви нуди и голем број на бенефити кои се...

Read More

НАЈДОБРА ЦЕНА НА ПАЗАРОТ

Оптимум Дата Поинт покрај сите бенефити кои ги нуди на своите корисници, еден од најголемите со кој што можеме да се пофалиме е исто така и цената. Пред да ви ја претставиме би сакале да ве информираме во тој дел, дека цената не е фиксна туку е еден вид...

Read More

БЕСПЛАТЕН ТЕСТ ПЕРИОД ОД 15 ДЕНА

Оптимум Дата Поинт е модерно дизајниран и при неговата изработка голем дел од времето е концентриран да се направи системот едноставен за користење.Неговите функции се претставени во мени, преведени и се лесно достапни за користење.Но покрај изгледот самиот систем содржи и голем број бенефити за корисникот.Еден од големите бенефити...

Read More

КАКО И КАДЕ МОЖЕ ДА ГО КОРИСТИТЕ ОПТИМУМ ДАТА ПОИНТ

Оптимум Дата Поинт работи онлајн, со што ви овозможува пристап каде и да сте доволно е само да имате пристап до интернет. Во делот “каде и да сте” можеби ќе се запрашате дали е наменето за земјата. Неговиот начин на работа во старт ви ги отвора сите врати. Со...

Read More

ЗАПОЗНАЈТЕ СЕ СО ОПТИМУМ ДАТА ПОИНТ

Оптимум Дата Поинт е направен по иновативна технологија и е наменет за да ви го олесни управувањето и работењето на вашиот бизнис.Нашиот систем овозможува едноставно, брзо и сигурно креирање и испраќање на понуди,профактури и фактури до Вашите клиенти, како и следење на плаќања и производи на залиха, заедно со...

Read More