Archive for Category: Optimum Data Point

СЛЕДЕЊЕ НА ЗАЛИХИ ВО МАГАЦИН

Оптимум Дата Поинт системот во реално време ви нуди опција за следење на работата на вашата компанија. Тоа е овозможено од причина што системот работи онлајн но тоа е само дел од тоа што води до моментот следење на работата на вашата компанија. Една од главните функционалности што ја...

Read More

КАКО И КАДЕ МОЖЕ ДА ГО КОРИСТИТЕ ОПТИМУМ ДАТА ПОИНТ

Оптимум Дата Поинт работи онлајн, со што ви овозможува пристап каде и да сте доволно е само да имате пристап до интернет. Во делот “каде и да сте” можеби ќе се запрашате дали е наменето за земјата. Неговиот начин на работа во старт ви ги отвора сите врати. Со...

Read More

ЗАПОЗНАЈТЕ СЕ СО ОПТИМУМ ДАТА ПОИНТ

Оптимум Дата Поинт е направен по иновативна технологија и е наменет за да ви го олесни управувањето и работењето на вашиот бизнис.Нашиот систем овозможува едноставно, брзо и сигурно креирање и испраќање на понуди,профактури и фактури до Вашите клиенти, како и следење на плаќања и производи на залиха, заедно со...

Read More